Вхід до системи
X
Правила републікації матеріалів
  1. ГО е-Екологія вітає використання, передрук і поширення матеріалів, опублікованих на сайті www.ecoukraine.org

2. Обов'язковою умовою використання матеріалів ГО е-Екологія є вказівка їх авторства, ресурсу www.ecoukraine.org як першоджерела і розміщення активного посилання на оригінала матеріалу на нашому сайті.

3. Якщо републікуєтся лише частина матеріалу, це обов'язково вказується в тексті.

4. Не допускаються зміни вмісту, імен або фактів, наведених в матеріалі, а також інші його трансформації, які спричиняють спотворення змісту і задуму автора.

5. ГО е-Екологія та автор залишають за собою право у будь-який час відізвати цей дозвіл на використання матеріалу.

Прочитав та приймаю умови
Хостинг від uCoz
Нові повідомлення Правила форуму Пошук RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: OMK  
Вітаємо ecoAnn з реэстрацією )))
Zergus
Громадський інспектор, співзасновник е-Екології
Репутація: 100

Повідомлення # 1 | 12:48
Власне вітаємо нову учасницю з реєстрацією у системі myECO   Маю надію, що в недалекому майбутньому зможу привітати і офіційного члена організації е-Екологія  ;)
Хотілося, щоб наш ресурс став Вам надійним помічником у професійній діяльності, адже тільки спільними зусиллями ми всі, професійні екологи, зможемо подолати будь - які труднощі  ;) Вливайтесь до коллективу, Вам тут будуть завжди раді 

Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
ecoAnn
Екоаудитор
Репутація: 0

Повідомлення # 2 | 13:16
Доброго дня, шановні колеги!  
Щиро дякую за привітання та маю надію, що наша з вами  співпраця буде взаємно цікавою, корисною та результативною :)
OMK
Перший заступник Голови об'єднання
Репутація: 99

Повідомлення # 3 | 13:44
Цитата ecoAnn ()
маю надію, що наша з вами  співпраця буде взаємно цікавою, корисною та результативною
Приєднуюсь до попереднього привітання  
Переглянув Ваші реєстраційні дані, а отже можу зробити Вам підказочку - що може бути цікавим саме Вам :)
1. Юридична онлайн консультація (відповідь готують юристи практики) 
2. іС Ідентифікатор законності перевірки (для Вас та Ваших комерційних партнерів для убезпечення від "свавілля" Органу держнагляду контролю)
3. іС е-Аудит (Думаю Ви з ним уже знайомі, виникають питання звертайтесь на приймальню або особисто до мене)

П.С. Дійсно, структура сайту доволі об'ємна, але якщо є цікавість думаю Ви все освоїте, тим більше, що ми постійно підтримуємо комунікацію!!! 

П.П.С. Зовсім забув ))) Це також для Ваших партнерів повинно бути цікаво - ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА РОЗМІР ЗНИЖКИ ДЛЯ НАШИХ УЧАСНИКІВ (ДЛЯ ВАС ЗОКРЕМА) та для не зареєстрованих користувачів  ;)
Ще раз вітаю з реєстацією!
Natali_eco
Почесний член
Репутація: 98

Повідомлення # 4 | 13:53
Вітаємо :)  вливайтесь!
Onyx
Координатор
Репутація: 98

Повідомлення # 5 | 13:59
Приємно бачити нові обличчя ;)  
Ганна, вітаю Вас з реєстрацією!