P.S. Моя особиста думка - дай Бог розуму, мужності й сили всім учасникам конфлікту перенести протистояння з військової у політичну площину, щоб жодна мати більше не хоронила свого сина через війну!
Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
С другой стороны создается впечатление что Украина готовится к войне: - вот у нас, в Александровке, прошел какой-то осмотр подвальных помещений для "цивільного захисту населення". Выкинули оттуда весь хлам, освободили место. Я конечно не знаю, может это плановая проверка и ничего необычного в этом нету. Но на фоне всех этих событий, кажется что готовят места для укрытия. -в почтовые ящики набросали листовок с указанием что делать в случае ЧП. -(ходють слухи) собираются принять закон согласно которому все военнообязанные должны отбыть на фронт даже если в стране не введено военного положения. Но конечно если будет ВП то уже законы никого не спасут. - США уже готово поставлять оружие украинской армии.
В общем как говориться хочешь мира, готовься к войне. Надеюсь, что всё это только подготовкой и закончиться.
создается впечатление что Украина готовится к войне
Та розумію я все... Є таке... Та й
Цитатаgrantand ()
война прекратиться
це дуже оптимістично... Але надія, що кровопролиття зупиниться все ще жевріє! Якщо "режим припинення вогню" додатково збереже хоча б одне життя - це вже вартує того... Дай Боже
Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
припиняти війну потрібно, бо багато людей яких ми називаємо "сепаратистами" взяли в руки зброю просто із-за нерозуміння того, що відбулося в країні (майдан, євроінтеграція). Це звичайно нікого не виправдовує, але потрібен діалог (контрпропаганда) і роз'яснення того, до чого прагне Україна. Щоб люди на сході зрозуміли, що ті демократичні перетворення, що відбуваються в Україні будуть їм на благо, ми всі прагнемо одного й того ж, і нема сенсу воювати між собою. Потрібно щоб наші політики робили відеозвернення до людей донбасу і всієї України і поясювали кожний крок, рішення які приймаються на найвищому рівні, що прості люди отримають впідсумку... якщо цього не робити війна може затягнутися надовго... якщо місцеве населення зрозуміє переваги бути з Україною, місцеві партизани виженуть війська путіна самі і назавжди.... Героям слава!!!
Актуально: о 23.30 президент зробить заяву в Генеральному штабі. Її транслюватимуть в прямому ефірі. З півночі в прес-центрі адміністрації президента Валерій Чалий, Павло Клімкін та Валентин Наливайченко коментуватимуть ситуацію.
P.S. Моя особиста думка - дай Бог розуму, мужності й сили всім учасникам конфлікту перенести протистояння з військової у політичну площину, щоб жодна мати більше не хоронила свого сина через війну!
Хочеться вірити, що так воно і буде!
Друзі, ох складну тему ви підняли ... На мою думку, оскільки, в цей раз при підписанні Мінських домовленостей версії 2, були присутні президенти особисто - то все-таки, має бути припинення масштабних бойових дій, але без точкових провокацій, мабуть не обійдеться.Також, є такий нюанс. Наскільки я знаю, жоден з президентів, особисто не підписував досягнутих домовленостей, що наштовхує на певні думки ...
ГО е-Екологія вітає використання, передрук і поширення матеріалів, опублікованих на сайті www.ecoukraine.org
Обов'язковою умовою використання матеріалів ГО е-Екологія є вказівка їх авторства, ресурсу www.ecoukraine.org як першоджерела і розміщення активного посилання на оригінала матеріалу на нашому сайті.
Якщо републікуєтся лише частина матеріалу, це обов'язково вказується в тексті.
Не допускаються зміни вмісту, імен або фактів, наведених в матеріалі, а також інші його трансформації, які спричиняють спотворення змісту і задуму автора.
ГО е-Екологія та автор залишають за собою право у будь-який час відізвати цей дозвіл на використання матеріалу.