Щоб повноцінно працювати з сервісами (додавати власні новини, додавати підприємства в каталоги, користуватись калькуляторами з можливістю друку, замовляти послуги зі знижками і тд) Вам потрібно зареєструватись на порталі. Зараз це зробити дуже легко - достатньо ввійти на портал натиснувши одну кнопку з соцмереж в якій Ви зареєстровані! Як - дивіться на відео нижче:
Після першого входу - Ви автоматично потрапляєте до групи кандидат на участь! "Кандидати" ще не можуть нічого додавати, але далі Ваш профіль, на протязі 24 годин, буде кимось із координаторів віднесений до однієї з груп учасника системи myECO. Після цього Ви самостійно зможете публікувати власні матеріали і ділитись ними в наших соцмережевих групах та на сайті. Все просто P.S. Все що не виходить, пишіть сюди, будемо виправляти P.P.S. НИЖЧЕ АНТОН ТА Я ВСЕ ДОКЛАДНО ОПИСАЛИ НА ВІДЕО!!! НЕ ЛІНУЙТЕСЬ ПЕРЕГЛЯДАТИ!
Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
чому при розміщенні новин з фото, відображається тільки одне фото, хоча я прикріпляв три
Я вчора вже підправив новину. Там справа в тому, що при додаванні новини перша додана фотографія - додається автоматом. Інші потрібно додавати вручну. Зараз попрошу Антона, щоб він швиденько тут пояснив, як правильно додавати, бо сам не до кінця розумію
Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
ГО е-Екологія вітає використання, передрук і поширення матеріалів, опублікованих на сайті www.ecoukraine.org
Обов'язковою умовою використання матеріалів ГО е-Екологія є вказівка їх авторства, ресурсу www.ecoukraine.org як першоджерела і розміщення активного посилання на оригінала матеріалу на нашому сайті.
Якщо републікуєтся лише частина матеріалу, це обов'язково вказується в тексті.
Не допускаються зміни вмісту, імен або фактів, наведених в матеріалі, а також інші його трансформації, які спричиняють спотворення змісту і задуму автора.
ГО е-Екологія та автор залишають за собою право у будь-який час відізвати цей дозвіл на використання матеріалу.