Вхід до системи
X
Правила републікації матеріалів
  1. ГО е-Екологія вітає використання, передрук і поширення матеріалів, опублікованих на сайті www.ecoukraine.org

2. Обов'язковою умовою використання матеріалів ГО е-Екологія є вказівка їх авторства, ресурсу www.ecoukraine.org як першоджерела і розміщення активного посилання на оригінала матеріалу на нашому сайті.

3. Якщо републікуєтся лише частина матеріалу, це обов'язково вказується в тексті.

4. Не допускаються зміни вмісту, імен або фактів, наведених в матеріалі, а також інші його трансформації, які спричиняють спотворення змісту і задуму автора.

5. ГО е-Екологія та автор залишають за собою право у будь-який час відізвати цей дозвіл на використання матеріалу.

Прочитав та приймаю умови
Хостинг від uCoz
Нові повідомлення Правила форуму Пошук RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ecolina  
нові дерела викидів
Retcelina
Репутація: 0

Повідомлення # 1 | 18:18
При виконанні ОВНС по технічному переоснащенні установки комплексної підготовки газу (УКПГ) зіштовхнулося з такою проблемою. До існуючого факельного амбару вже підведено 5 трубопроводів для періодичного спалювання газу. Згідно наданої мені інвентаризації викидів це джерело площадне.  Після технічного переоснащення до одного із трубопроводів буде врізано трубу для подачі газів дегазації на амбар. І спалювання газів дегазації із однієї труби тепер буде цілодобово. 
Як тепер мені рахувати цей викид? Розглядати трубу як нове джерело викиду?
Zergus
Громадський інспектор, співзасновник е-Екології
Репутація: 100

Повідомлення # 2 | 11:37
Я перепрошую за довге мовчання ;) щось коллеги не "активнічають" :D зараз перекину парочку посилань нашим учасникам - можливо відгукнуться. Бо питання специфіцне - потрібна фахове обговорення

Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
ecolog1967
Кандидат на участь
Репутація: 0

Повідомлення # 3 | 13:21
Цитата Retcelina ()
Розглядати трубу як нове джерело викиду?

Думаю да, поскольку с "неорганизованного" источника выброса, оно переходит в разряд "организованного" :) Как то так
Zergus
Громадський інспектор, співзасновник е-Екології
Репутація: 100

Повідомлення # 4 | 09:21
Цитата ecolog1967 ()
да

Також маю аналогычну думку... +1 до так - "нове джерело викиду" %)

Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
OMK
Перший заступник Голови об'єднання
Репутація: 99

Повідомлення # 5 | 13:28
Підсумую :D
Цитата Retcelina ()
Як тепер мені рахувати цей викид? Розглядати трубу як нове джерело викиду?

Рахувати цей викид, як нове джерело. Розглядати трубу як нове джерело викиду. Майже одностайно
Natali_eco
Почесний член
Репутація: 98

Повідомлення # 6 | 21:23
Цитата Retcelina ()
Розглядати трубу як нове джерело викиду?
Скорее всего что да, это будет рассматриваться как новый источник выбросов. Хотя на это еще должен глянуть непосредственно разработчик инвентаризации источников выбросов.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: