При виконанні ОВНС по технічному переоснащенні установки комплексної підготовки газу (УКПГ) зіштовхнулося з такою проблемою. До існуючого факельного амбару вже підведено 5 трубопроводів для періодичного спалювання газу. Згідно наданої мені інвентаризації викидів це джерело площадне. Після технічного переоснащення до одного із трубопроводів буде врізано трубу для подачі газів дегазації на амбар. І спалювання газів дегазації із однієї труби тепер буде цілодобово. Як тепер мені рахувати цей викид? Розглядати трубу як нове джерело викиду?
Я перепрошую за довге мовчання щось коллеги не "активнічають" зараз перекину парочку посилань нашим учасникам - можливо відгукнуться. Бо питання специфіцне - потрібна фахове обговорення
Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
Скорее всего что да, это будет рассматриваться как новый источник выбросов. Хотя на это еще должен глянуть непосредственно разработчик инвентаризации источников выбросов.
ГО е-Екологія вітає використання, передрук і поширення матеріалів, опублікованих на сайті www.ecoukraine.org
Обов'язковою умовою використання матеріалів ГО е-Екологія є вказівка їх авторства, ресурсу www.ecoukraine.org як першоджерела і розміщення активного посилання на оригінала матеріалу на нашому сайті.
Якщо републікуєтся лише частина матеріалу, це обов'язково вказується в тексті.
Не допускаються зміни вмісту, імен або фактів, наведених в матеріалі, а також інші його трансформації, які спричиняють спотворення змісту і задуму автора.
ГО е-Екологія та автор залишають за собою право у будь-який час відізвати цей дозвіл на використання матеріалу.