Ось таке повідомлення від Міністра екології та природних ресурсів України: ОГОЛОШУЮ ВІДКРИТИЙ ВІДБІР КАДРІВ ДО МІНПРИРОДИ! Повний текст тут: http://ecoukraine.org/news....3-19-99 Отже, оскільки посада очільника Кіровоградської екоінспекції є вакантною, пропоную висунути на цю посаду кандидатуру від е-Екології: Воробйова С.В. Прошу всіх Членів правління і координаторів (обов'язково) та офіційних учасників (за бажанням) відписатись у цій темі та проголосувати (коментарі щодо обгрунтування своєї позиції вітаються) ----------------------------------------------------------------------------------------- Кожухарь О.М., Перший заступник голови - ЗА ----------------------------------------------------------------------------------------- Підсумок: з 3-хчленів Правління2 - ЗА(Утримавсь сам Голова) з 6-тикоординаторів6 - ЗА Крім того, ЗА 2 члени місцевого громадського активу, як природоохоронного так і ні (Ю.Вовкотруб та А.Лаврусь) та 5 учасників об'єднання.
Всього голосувало -15,ЗА -14,Проти -0, Утрималось - 1
Кандидатуру затверджено, документи подамо до Мінекології
Шановні, це супер пропозиція і ініціатива. Сергій Валерійович Воробйов - кандидатура на заняття посади в державному управлінні для нового часу (має досвід роботи на держслужбі, декілька вищих освіт, зокрема за спеціальністю "державне управління", добропорядна людина, до того ж користується підтримкою громадськості). Потрібно някнайшвидше надсилати документи Міністру під його ініціативу. Заодно й перевіримо чи справжні мерітократи прийшли до влади, чи це просто чергова піар акція як це часто буває. Єдине, що на мій погляд не варто обмежуватися посадою очільника Кіровоградської екоінспекції - якщо Сергію запропонують можливості для реалізації його знаннь, бачення і підходів з реформування галузі в Міністерстві в Києві, на це варто погоджуватись, а ми підтримаємо! За, ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА!
Ініціативний керівник, фахівець своєї справи, який користується підтримкою науковців і громадськості - запорука успіху! Підтримую кандидатуру С. Воробйова!
Я голосую Сергія Воробйова, оскільки він молодий та перспективний. Це людина з новим, креативним поглядом на життя. Протягом 1,5 року навчання в НАДУ при Президентові України неодноразово брав участь у наукових конференціях присвячених проблемам державного управління у сфері екології.
...дякую за підтримку колеги!!! Однак Ви ще не знаєте всього маразму ситуації Для кращого розуміння ситуації, викладаю своє звернення на ім'я Міністра екології та природних ресурсів України:
Ось такий цікавий ситуейшн ну а далі... далі все залежатиме від рішення керівництва, адже все що від мене залежало я зробив. Тим паче, що оголошено відкритий конкурс у Мінекології та структурних підрозділах. Було б нелогічним мені, як особі що має переважне право, гарантоване навчанням у Національній академії ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ при Президентові України, призначатись без конкурсу не взяти участь у конкурсі на заміщення посади яка є на даний час вакантною Перепрошую за каламбурчик
P.S. Документи не потрібно готувати, бо вони вже відправлені на розгляд Міністра ще до створення цієї теми ))) Тому Ви спізнились трішки, але все одно дякую!
P.P.S. Якщо ж когось дуже вже зацікавить мое резюме, воно ось тут - у відкритому доступі на нашому сайті Про нас -> Команда
Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч - на наступне покоління
ГО е-Екологія вітає використання, передрук і поширення матеріалів, опублікованих на сайті www.ecoukraine.org
Обов'язковою умовою використання матеріалів ГО е-Екологія є вказівка їх авторства, ресурсу www.ecoukraine.org як першоджерела і розміщення активного посилання на оригінала матеріалу на нашому сайті.
Якщо републікуєтся лише частина матеріалу, це обов'язково вказується в тексті.
Не допускаються зміни вмісту, імен або фактів, наведених в матеріалі, а також інші його трансформації, які спричиняють спотворення змісту і задуму автора.
ГО е-Екологія та автор залишають за собою право у будь-який час відізвати цей дозвіл на використання матеріалу.